Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szemszínhez smink

 Kék szemhez: földszínek, fekete, szürke. Ezek a legjobb barátok, akikre bizton számíthatnak a kék szemű sminkelni vágyók. Még a narancs, a korall és a terrakotta hármasa is. Jöhetnek a kék színek is. Csak nem mindegy, hogy milyen kék az a kék: alapszabály, hogy válasszanak sötétebb tónusú kéket mint a szemük kékje. Türkiz, azúr, királykék, mind nagyszerűek, főleg egy kis ezüst és fekete társaságában!  Jó párosítás még a halványszürke egy leheletnyi rózsaszínnel, és a gyöngyházfehér szürkével, feketével párosítva (ez szinte csak a kék szeműeknek áll jól). A tavasz frissességét idézi, ha kiwizöldet pici rózsaszínnel és csipetnyi korallal bolondítunk meg, majd feketével mélyítünk. Vadító, szikrázó tekintetet pedig a kékeslila és a fekete szín házassága hozhat (kékeslila alatt a klasszikus szilva színére kell gondolni). 

Zöld szemhez: A zöld a szemhez a piros néz ki jól. Vagyis a zöld szememet egy ilyen színű ruhával, vagy rúzzsal gyönyörűen ki lehet emelni. Egymás mellé téve ezek  a színek erősítik egymást (gondoljunk csak a karácsonyfára: zöld alapon piros díszek). Sokkal frissebb, üdébb és feltűnőbb lesz a szemünk, ha narancs illetve sötétteb pirossal festjük ki  a szemhéjunkat! Egyből frissebbnek, üdébbnek tűnök ha piros ruhába bújok, vagy valami narancsos színű pólót húzok magamra. Ettől ugyanis vibrálóan zöld lesz a szem. Huss, annyi a fáradtságnak!

Barna szemhez: A barna szem a leggyakoribb a világon. Amilyen sok barna szemű ember él, olyan sok szín áll jól nekik, szinte mindenből lehet csippenteni. Jöhetnek a szenvedélyes színek: a padlizsán, a bordó, a bronz, az arany, narancs, pink, kheki, bézs és a fekete. A fekete olyan a barna szeműeknek mint a fűszeradalék. Muszáj mindenbe belecsempészni egy kicsit, ha máshova nem, hát a szempillatőhöz. Ezzel a színnel lehet mélyíteni a szemnek a színét, igézőbbé, drámaibbá varázsolni a pillantást. 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Utolsó kép
Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 27059
30 nap: 384
24 óra: 22